Hugo Boss BOSS Orange ManEau de Toilette pentru bărbați

9×
Hugo Boss BOSS Orange Man Eau de Toilette pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Orange Man Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
385RON

Economisiți 68%
100 ml
125RON

Cod: HUG0112 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Orange Man
Compoziție

Trăiți din plin momentul, pentru că fiecare zi este specială. Apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss BOSS Orange Man completează perfect bărbatul spontan, pasionat și energic, care gustă viața din plin. Încercați noi experiențe, cu acest parfum unic și plin de energie.

  • un parfum fresh, lemnos și picant
  • pentru bărbați moderni, plini de imaginație
  • ideal pentru zi, mai ales în anotimpul cald

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație delicioasă, de mere roșii suculente cu coriandru aromatic. Evoluează profund și senzual, cu note de tămâie și de piper de Sechuan. La final, simțurile sunt răsfățate de baza dulce, cu vanilie și subtonuri lemnoase.

Povestea parfumului
Parfumul bărbătesc Hugo Boss BOSS Orange Man a fost lansat în 2011. Chipul său a devenit celebrul actor britanic Orlando Bloom, care este personificarea perfectă a bărbatului Hugo Boss. Este lipsit de formalism și relaxat și trăiește conform propriilor sale reguli. Flaconul apei de toaletă are o structură pătrată, robustă, care simbolizează un corp masculin perfect lucrat.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar, coriandru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn, vanilie
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Orange Man9