Trendurile actuale ale odorizantelor de cameră

 Sigur sunteți obișnuit să schimbați periodic parfumurile – în funcție de anotimp, de stare sau de preferință. Însă, cum ar fi să schimbați și mirosul casei dvs. exact la fel? Un odorizant de casă bine ales va crea nu doar o atmosferă plăcută, ci va și purifica aerul. 

Trendul 1: Ceară naturală

Lumânările din ceară naturală sunt alegerea ideală pentru a vă putea bucura de o aromă plăcută a camerei, fără riscul de a dăuna calității aerului. Lumânările din ceară de soia creează cu până la 90 % mai puțină funingine decât cele din parafină.
 
Cei care iubesc parfumurile intense se vor îndrăgosti de lumânările din ceară de nucă de cocos și nu vor mai dori să plece de acasă. Ceara naturală păstrează o cantitate mare de parfum în sine și, astfel, aroma se va simți chiar și atunci când lumânarea nu arde.

Trendul 2: Recipiente reutilizabile

Datorită aspectului lor original, recipientele lumânărilor de calitate superioară sunt făcute pentru a fi refolosite în casa dvs. Este suficient doar să introduceți recipientul în congelator pentru câteva ore și ceara rămasă, inclusiv fitilul lumânării, se vor îndepărta foarte ușor cu un cuțit.
 
Cum ar fi să refolosiți recipientele pentru a organiza produsele de machiaj și pensulele sau, poate, pe post de ghiveci de flori sau de ierburi.

Trendul 3: Purificarea casei

Hitul numărul unu, în ultimul timp, au devenit lămpile catalitice. Arzătorul acestora arde doar câteva minute, până ce se va încălzi lampa, și apoi se stinge. Astfel, se va crea o reacție catalitică, în timpul căreia se eliberează moleculele care vor neutraliza mirosurile neplăcute și bacteriile. Casa dvs. va fi nu doar perfect parfumată, ci și mult mai sănătoasă.
 
Aceste lămpi sunt potrivite mai ales pentru cei ce suferă de alergii, cei cărora le place să gătească sau pentru iubitorii de animale.

Trendul 4: Prospețime și parfum, doi în unu

Difuzoarele de aromă cu ultrasunete reprezintă o soluție modernă de a beneficia de un aer curat. Acestea vor reîmprospăta încăperea cu un abur delicat, iar uleiurile esențiale, conținute în aburi, vor parfuma întregul spațiu. Totodată, difuzoarele de aromă sunt o adevărată perlă a oricărui interior.
 
În plus, difuzoarele de tip sonic sunt capabile de a vă stimula simțurile, datorită terapiei cu lumină difuză.
Filtru
Interval de prețuri

la

Categoria parfumurilor de interior
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   160
  •   47
  •   25
  •   10
  •   22
Cele mai vândute