Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétivereau de parfum pentru bărbați

3×
Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver eau de parfum pentru bărbați
Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
386RON

Cod: HER02035 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Coletăria
joi 09.04.2020

Descriere parfum Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver
Compoziție

Apa de parfum Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver dezvăluie o combinație foarte tentantă. Inspirați adânc tonurile intense de vetiver și savurați perfecta lor armonie cu bergamota înviorătoare și picanteria piperului de Szechuan.

  • un parfum aromatic lemnos
  • pentru bărbații care preferă aromele clasice
  • poate fi folosit mai ales ziua

Compoziția parfumului
Parfumul Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver este dominat de trei note principale. Bergamota verde și curată, piperul de Szechuan pentru prospețime picantă, iar la final, simfonia de arome este desăvârșită de tonurile puternice de vetiver.

Compoziție

Compozitie
citrice, bergamota, vetiver, piperul de Sichuan
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver