Treci la conținutul principal

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

 Helena Rubinstein este un brand tradițional consacrat, dar și un pionier avangardist în universul cosmeticelor de lux. Ambiția brandului este de a crea cosmeticele viitorului, bazate pe inovație și pe cooperarea cu oameni de știință de top. Nu uită însă nici de bogata sa istorie.

 Brandul Helena Rubinstein poartă numele fondatoarei sale, care și-a deschis primul salon de înfrumusețare în 1902, a creat produsele în colaborare cu cei mai buni oameni de știință și a căutat mereu soluții inovatoare. De mai bine de un secol, numele Helena Rubinstein este sinonim cu produse emblematice, legitimitate științifică și formule excepționale. 

 Cosmeticele Helena Rubinstein excelează prin formulele high-tech, fiecare picătură fiind apogeul luxului. Este demonstrat clinic faptul că formulele sale, cu celule stem vegetale, intensifică activitatea celulară a pielii, având efecte de întinerire și anti-age. Pe lângă îngrijirea premium, Helena Rubinstein oferă tenului totul pentru un machiaj de vis - fondul de ten Helena Rubinstein uniformizează perfect, iar rimelul Helena Rubinstein conferă genelor dvs. un maxim de volum și de lungime.

întregul text ascundeți textul