Hawaiian TropicSelf Tanning Foam Dark spuma autobronzanta

Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark spuma autobronzanta
Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark spuma autobronzanta
Livrare gratuită
200 ml
65RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 32,50RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: HAW02045
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Produsul autobronzant pentru corp Hawaiian Tropic Self Tanning Foam este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

  • se aplică ușor
  • efect de lungă durată
  • hidratează și hrănește
  • conferă pielii o aură bronzată

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. După utilizare, spălați-vă bine pe mâini. A se agita, înainte de utilizare.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Vă place să faceți plajă și să simțiți mângâierea razelor pe piele? Inspirat de plajele tropicale din Hawaii, brandul Hawaiian Tropic va fi însoțitorul dvs. fidel, pe tot timpul verii. În plus, cu fiecare produs, vă transmite energia și entuziasmul pe care le dedică creării produselor.

Hawaiian Tropic oferă iubitorilor de soare și îmbrăcăminte de plajă confortabilă și la modă. Croielile clasice și materialele de calitate sunt completate de accente distincte, de modele bogate și de imprimeuri originale. Gama de îngrijire solară merită atenția și datorită fabulosului parfum tropical, care vă transportă cu gândul la plajele din Hawaii. Dar, în primul rând, produsele cosmetice Hawaiian Tropic vă ajută să aveți o piele de un bronz superb.

Clasica cremă de protecție solară Hawaiian Tropic și mătăsosul ulei de bronzat Hawaiian Tropic oferă o protecție solară în care puteți avea încredere. Sportivii vor aprecia spray-ul special, ultra-lejer, care oferă o protecție nu doar ridicată, ci și extrem de durabilă. La sfârșitul unei zile sub soarele arzător, crema de corp hidratantă after sun Hawaiian Tropic răsfață pielea și prelungește bronzul.