Hawaiian TropicIsland Sport lotiune pentru bronzat SPF 30

Hawaiian Tropic Island Sport lotiune pentru bronzat SPF 30
Hawaiian Tropic Island Sport lotiune pentru bronzat SPF 30
Economisiți
67RON

Economisiți 10%
180 ml
60RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 33,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: HAW02027
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Produsul de protecție solară Hawaiian Tropic Island Sport constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • hrănește și îngrijește pielea
  • protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV
  • facilitează procesul natural de bronzare
  • se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă

Cum se utilizează:
Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

Vă place să faceți plajă și să simțiți mângâierea razelor pe piele? Inspirat de plajele tropicale din Hawaii, brandul Hawaiian Tropic va fi însoțitorul dvs. fidel, pe tot timpul verii. În plus, cu fiecare produs, vă transmite energia și entuziasmul pe care le dedică creării produselor.

Hawaiian Tropic oferă iubitorilor de soare și îmbrăcăminte de plajă confortabilă și la modă. Croielile clasice și materialele de calitate sunt completate de accente distincte, de modele bogate și de imprimeuri originale. Gama de îngrijire solară merită atenția și datorită fabulosului parfum tropical, care vă transportă cu gândul la plajele din Hawaii. Dar, în primul rând, produsele cosmetice Hawaiian Tropic vă ajută să aveți o piele de un bronz superb.

Clasica cremă de protecție solară Hawaiian Tropic și mătăsosul ulei de bronzat Hawaiian Tropic oferă o protecție solară în care puteți avea încredere. Sportivii vor aprecia spray-ul special, ultra-lejer, care oferă o protecție nu doar ridicată, ci și extrem de durabilă. La sfârșitul unei zile sub soarele arzător, crema de corp hidratantă after sun Hawaiian Tropic răsfață pielea și prelungește bronzul.