GUERLAINSuper Aqua Intense Hydration Mask mască textilă hidratantă

GUERLAIN Super Aqua Intense Hydration Mask mască textilă hidratantă
GUERLAIN Super Aqua Intense Hydration Mask mască textilă hidratantă
Livrare gratuită
6 buc
557RON

92,83RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GUR13356 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 05.08.2021

Descriere GUERLAIN Super Aqua Intense Hydration Mask
Caracteristici

Pentru un ten perfect hidratat sunt suficiente 15 minute. Masca textilă hidratantă Guerlain Super Aqua Intense Hydration, cu tehnologia Aquacomplex Advanced, favorizează hidratarea tenului, protejându-l, la fiecare aplicare, împotriva deshidratării care influențează negativ îmbătrânirea tenului.

Imediat după aplicare, tenul dvs. capătă un aspect odihnit și luminos și devine fin la atingere. Pachetul conține 6 măști tip compresă.

Caracteristici:

  • oferă tenului o hidratare intensă, în doar 15 minute
  • netezește tenul și îi conferă un aspect tineresc
  • reduce ridurile și semnele de oboseală
  • lasă tenul luminos
  • are un superb parfum floral

Ingrediente:

  • tehnologia Aquacomplex Advanced – îi permite tenului să se rehidrateze imediat, îl protejează împotriva uscării și îi menține aspectul tineresc
  • acid hialuronic – reține umiditatea în piele

Mod de aplicare:
Folosiți masca textilă de 1–2×, în loc de ser, întotdeauna pe tenul perfect curat. Lăsați să acționeze 15 minute și apoi înlăturați masca. Masați ușor în piele excesul de produs. Evitați ochii și buzele.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare
Când se utilizează
ziua

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Super Aqua Intense Hydration Mask