GUERLAINMitsouko Eau de Toilette pentru femei

GUERLAIN Mitsouko Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Mitsouko Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
549RON

732,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR14249 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere GUERLAIN Mitsouko
Compoziție

Parfumul Guerlain Mitsouko pentru femei este o operă clasică, iubită de multe generații, încă din anul 1919! Parfumul este mai degrabă plăcut, uscat și călduros, ceea ce înseamnă că este foarte potrivit pentru vremea rece, primăvara devreme sau toamna târziu. Acesta a trecut testul timpului, fiind folosit de milioane de femei din toată lumea, generație după generație, deci nu este de mirare că și femeile de astăzi s-au îndrăgostit de mirosul său.


Parfumul Guerlain Mitsouko nu își va găsi drumul în inima oricui. Cei care sunt obișnuiți cu parfumuri ușoare, mai puțin florale și fructate sau, din contră, cu parfumuri orientale bogate nu se vor mulțumi cu Mitsouko. Însă, dacă iubiți parfumurile elegante, clasice, perfecte pentru orice ocazie, veți fi mai mult decât mulțumită.


Acest parfum al brandului Guerlain, vechi de aproape o sută de ani, se mândrește cu un flacon deosebit, care vă va capta atenția într-o clipită. În sticla transparentă stă ascuns un lichid galben ca mierea, închis într-un flacon cu un capac dominant și un aplicator de metal. Cutia, care protejează flaconul, impresionează prin eleganță. Toate acestea vă vor aminti de timpurile romantice ale trecutului.


Componentele parfumului Mitsouko se eliberează treptat. Nota de vârf debutează cu tonuri proaspete de citrice, eleganta iasomie și dulcele trandafir. Combinația aceasta nu este fadă, dar nici prea dulce. Este neobișnuită și, mai degrabă, delicată. Inima parfumului este reprezentată de fermecătorul liliac, de piersica proaspătă și de zemosul ylang-ylang, care se contopesc cu baza lemnoasă a parfumului. În această bază domină condimentele distincte, cu scorțișoara în rolul principal. Acestora li se alătură mușchiul răcoritor, senzuala ambră și vetiverul pământos. Compoziția este completată, în final, de mirosul fructelor uscate, cu un strop de condimente delicate și acorduri lemnoase.


Brandul celebru de parfumuri Guerlain, a cărui poveste a început să fie scrisă de mult, este faimos datorită parfumurilor sale unice. Încercați și dvs. un parfum al acestui brand renumit; din gama sa imensă își vor putea alege parfumul preferat și cei mofturoși. Ajunge doar să închideți ochi și să vă gândiți la ce parfum vă doriți. V-ați imaginat în bogatul Orient? Vă doriți o eleganță senzuală sau prospețimea tinerească? Sau, poate, flori fermecătoare și condimente distincte? La Guerlain există un parfum pentru oricine.


Cum ar fi să încercați parfumul străbunicilor noastre, dar care nu este nici pe departe demodat. Ba din contră, acesta pune un zâmbet pe buze, generație după generație și, probabil, va fi iubit și după sute de ani. Parfumul Guerlain Mitsouko este o operă clasică, cu un farmec deosebit, care nu va deveni niciodată banală.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
iasomie, piersica, tufă de pădure, vetiver, trandafir celtic
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mitsouko