GUERLAINKissKiss Hydrating Matte Lip Colour ruj mat

GUERLAIN KissKiss Hydrating Matte Lip Colour ruj mat
GUERLAIN KissKiss Hydrating Matte Lip Colour ruj mat
Economisiți
199RON

Economisiți 13%
culoare M349 Soft Safran 3.5 g
173RON

2 de buc. în stoc | 4.942,86RON / 100 g, incl. TVA | Cod: GUR13265
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Buzele frumoase sunt o armă feminină dovedită, iar cu Guerlain KissKiss Matte Hydrating Lip Color vor arăta întotdeauna ireproșabil. Vă cucerește cu intensitatea sa perfectă, ambalajul emblematic cu aspect mat și senzația de confort pe buze. Uleiurile conținute îl fac plăcut ca un balsam și, în plus, hidratează și hrănește buzele în timpul zilei.

Impresia de buze pline, creeată de un extract de mirodenii, promite sărutări și mai frumoase. Rujul are un parfum de neuitat, în care veți recunoaște mai întâi tonurile de citrice, acidulate, apoi o combinație dulce de trandafir și iris, iar, la final, vanilie și boabe de tonka. Parfumul rujului vă va aminti, la fiecare aplicare, toate momentele romantice în timpul cărora v-a însoțit.

Caracteristici:

  • un ruj intens pigmentat, cu efect mat
  • conferă buzelor un plus de volum
  • hrănește și hidratează
  • cu un parfum de flori și fructe
  • poate fi folosit comod întreaga zi
  • ambalat luxos, într-o culoare auriu mat

Ingrediente:

  • extract de mirodenii – dă iluzia unor buze voluminoase
  • uleiuri prețioase – hrănesc, hidratează și netezesc buzele
  • acid hialuronic – conferă buzelor volum și le accentuează forma

Aplicare:
Pentru un rezultat și mai bun, aplicați mai întâi baza de machiaj pe buze. Apoi completați cu rujul - și bucurați-vă întreaga zi de senzația de hidratare perfectă.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
mat

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.