Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

7×
Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
90 ml
202RON

224,44RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC0342 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Gucci Guilty Black Pour Homme
Compoziție

Acordați mai puțină importanță părerilor altora și trăiți-vă viața după propriile reguli. Apa de toaletă pentru bărbați Gucci Guilty Black Pour Homme flatează perfect o personalitate puternică și vă pune farmecul în valoare. O îmbătătoare creație fougère, întruchiparea perfectă a plăcerii și a trăirilor intense, care îi va captiva pe toți cei din jurul dvs.  

  • un parfum fresh și aromatic, de tip fougère
  • pentru bărbatul modern și sigur pe sine
  • potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație inedită: semințe înțepătoare de coriandru verde și lavandă îmbătătoare. La scurt timp, își face apariția inima, alcătuită din note senzuale de neroli, din flori gingașe de portocal și din nuanțe verzi scânteietoare, cu efect înviorător. Compoziția este construită pe o bază de acorduri calde de paciuli și de lemn de cedru, care conferă parfumului profunzime și seducție.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Gucci Guilty Black Pour Homme a fost lansată în anul 2013, ca versiunea masculină a parfumului pentru femei Guilty Black. Parfumul este ascuns într-un flacon misterios, negru-verde, cu logo-ul celor două litere G, propriu brandului. Efectul este seducător, dinamic și ușor provocator. Culoarea verde face, de asemenea, referire la culorile steagului italian, țara de proveniență a brandului Gucci.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coriandru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori de portocal, extras din portocala amara, tonuri verzi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cedru
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Black Pour Homme7