GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum pentru femei

1×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum pentru femei
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: GUC05421 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Compoziție

O invitație în minunata lume a visurilor, a florilor și a bucuriei.

Imaginați-vă o vilă superbă, înconjurată de o grădină și mai frumoasă. Acesta este locul de vis, către care vă poartă apa de parfum pentru femei, Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Atenție la cățelușii pufoși și la pisicuțe, care sunt și ei acolo. Trăiți intensa doză de bucurie!

  • un parfum floral delicat, cu tonuri intense de fructe
  • lansat în anul 2021
  • chipul parfumului este cântăreața și actrița Miley Cyrus

Compoziția parfumului
Vă cucerește, din prima clipă, cu o aromă delicată de pere zemoase, tonuri de fructe roșii și mandarine italiene. La scurt timp, vă încântă gardenia cremoasă, cu ușoare accente de fructe și verzi, precum și tonurile radiante ale florilor albe de iasomie. La final își fac apariția acordurile dulci de paciuli și de zahăr brun.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Flora Gorgeous Gardenia vă provoacă să acceptați indubitabilul optimism ascuns în sufletul dvs. și să-l transmiteți mai departe. Euforicul parfum este prezentat într-un flacon superb, din sticlă reciclată 10 %, vopsit în roz cu o vopsea pe bază de apă. Eticheta este decorată cu motivul floral caracteristic brandului Gucci.

Esența parfumului este întruchipată perfect de spiritul liber al lui Miley Cyrus și de lumea din jurul ei – plină de rock‘n‘roll, în contrast jucăuș cu fantezia universului floral. Parfumul Gorgeous Gardenia este o interpretare mai bogată și mai intensă a predecesoarei sale – apa de toaletă Gorgeous Gardenia.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, fructe de padure, flori de pere
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frangipani, gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, zahar brun
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Flora Gorgeous Gardenia1