Green Pharmacy Hair Care Argan OilUlei de par in brusture ulei pentru par cu brusture efect regenerator

Green Pharmacy Hair Care Argan Oil Ulei de par in brusture  ulei pentru par cu brusture efect regenerator
Green Pharmacy Hair Care Argan Oil Ulei de par in brusture  ulei pentru par cu brusture efect regenerator
100 ml
24RON

Cod: GEE0024 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 12.08.2020
Ridicare personală
miercuri 12.08.2020

Descrierea produsului Green Pharmacy Hair Care Argan Oil
Caracteristici

Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr Green Pharmacy Hair Care Argan Oil îl face mai moale și îi oferă strălucire.

Caracteristici:

  • repară structura deteriorată a părului
  • oferă părului rezistență și flexibilitate
  • regenerează și protejează intens părul

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Substanțe active
ulei de argan
Tipul scalpului
mătreață
Probleme cu părul
păr cu mătreață, Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Green Pharmacy

Brandul Green Pharmacy face parte din portofoliul companiei Elfa Pharm Polska, axată pe producția și vânzarea unor produse cosmetice de calitate superioară. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător. Oferta Green Pharmacy cuprinde, în prezent, zeci de produse destinate îngrijirii corpului (inclusiv a părților intime), părului și feței. Toate folosesc puterea de vindecare a plantelor - în compoziția lor pot fi găsite, de exemplu, extracte de cimbru, de hamei, de aloe vera și de mentă.

Firma Elfa Pharm Polska se mândrește cu faptul că își dezvoltă produsele cu pasiune și atenție la detalii. Un accent deosebit este pus pe siguranță și pe protecția mediului. Gelurile de duș, șampoanele, săpunurile și celelalte produse ale brandului Green Pharmacy nu conțin parabeni sau alte substanțe potențial dăunătoare și nu sunt testate pe animale.

Cosmeticele Green Pharmacy reprezintă combinația perfectă dintre medicina tradițională pe bază de plante și știința modernă. Eficiența lor extraordinară este confirmată de certificatele unor renumite laboratoare de testare și de recenziile entuziaste ale milioanelor de clienți satisfăcuți. Green Pharmacy îi va atrage cu siguranță pe toți cei care caută frumusețe și sănătate, care au diverse probleme dermatologice și care vor calitate la un preț rezonabil.

Rating Green Pharmacy Hair Care Argan Oil