Garnier Repairing Care

crema regeneratoare pentru picioare

1×
Garnier Repairing Care crema regeneratoare pentru picioare
100 ml
16RON

Cod: GAR1177 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Garnier Repairing Care
100 ml | 16RON

Descriere cosmetice Garnier Repairing Care

Crema Garnier Repairing Care asigură picioarelor o îngrijire perfectă.

Caracteristici:

  • acțiune emolientă și nutritivă
  • are efect regenerator
  • calmează pielea
  • vindecă pielea crăpată

Cum se utilizează:
Se aplică pe picioare și se masează delicat. Nu se clătește.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.