FOREOLuna™ Go for Men dispozitiv sonic de curățare

FOREO Luna™ Go for Men dispozitiv sonic de curățare
FOREO Luna™ Go for Men dispozitiv sonic de curățare

Cod: FOR0066 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere FOREO Luna™ Go for Men
Caracteristici

Peria electrică facială FOREO Luna™ Go for Men curăță perfect tenul de impurități, de sebum și de celule epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • elimină impuritățile de pe față
  • înmoaie pielea înainte de bărbierit
  • creat special pentru pielea bărbătească
  • curăță profund porii
  • lasă tenul neted și proaspăt

Cum se utilizează:
Pentru instrucțiuni de folosire detaliate, se va consulta ghidul atașat.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO Luna™ Go for Men