Fond de ten pentru ten uscat

Cele mai vândute

Alegeți un fond de ten personalizat! Fondul de ten pentru ten uscat conferă tenului un aspect luminos și uniform întreaga zi. Încercați cele mai bune fonduri de ten, de la branduri cu renume ca Shiseido, Rimmel sau Mary Kay, create special pentru a corespunde nevoilor unui ten uscat.

Cum recunoaștem tenul uscat?

Poate nu știți exact care este tipul tenului dumneavoastră. Dacă tenul dumneavoastră îndeplinește criteriile de mai jos, atunci este indicat să selectați produse destinate tenului uscat:

  • Este tensionat și aspru
  • Suferă adesea de prurit și are tendințe la înroșire
  • Formează cruste care se descuamează

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat

Doriți un aspect perfect, care rezistă întreaga zi? Începeți prin a alege un fond de ten care uniformizează, iluminează și hidratează tenul, camuflând eventualele imperfecțiuni. Acestea sunt caracteristicile oferite de un fond de ten de bună calitate, pentru tenul uscat. Concentrați-vă alegerea asupra unor fonduri de ten lichide sau cremă, cu efect de hidratare și de nutriție corespunzător.

Aplicarea fondului de ten pentru ten uscat

Înainte de aplicarea propriu-zisă a fondului de ten, nu uitați să folosiți o bază de machiaj hidratantă, care previne uscarea tenului. Fondul de ten se aplică folosind pensula sau un burete de machiaj, pentru a asigura tenului un look fresh.

Nu subestimați alegerea fondului de ten potrivit pentru tenul uscat și bucurați-vă întreaga zi de un look fără cusur!