Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +

crema anti-rid cu extract de Moringa oil free

Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + crema anti-rid cu extract de Moringa oil free
Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + crema anti-rid cu extract de Moringa oil free
Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + crema anti-rid cu extract de Moringa oil free
Livrare gratuită
50 ml
379RON

Cod: EST4461 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi, 21.02.2019
Ridicare personală
joi, 21.02.2019
Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +
50 ml | 379RON

Descriere cosmetice Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +

Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + oferă pielii tot ce are nevoie.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • reface suplețea pielii
  • netezește ridurile și liniile
  • asigură un aspect radiant și tineresc

Cum se utilizează:
Se tapotează ușor în piele, cu buricele degetelor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Caracteristici

Consistență
crema
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, hidratare, nutritie si deshidratare, pori dilatati si ten gras, protecția pielii, regenerarea si revigorarea densitatii pielii, riduri si linii, tonifiere si elasticitate
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten mixt, ten normal
Vârsta
pentru toate varstele, primele riduri, riduri

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.

 

free delivery