Descrierea produsului Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh
Caracteristici

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh se contopește perfect cu tenul, creează efectul de fond de ten „nud“ și protejează tenul față de razele solare.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile și conferă o impresie naturală
  • echilibrează nuanța tenului, fără efect de mască
  • previne îmbătrânirea prematură a tenului, ca urmare a influențelor negative ale mediului
  • asigură un look îngrijit și proaspăt, timp de 24 de ore
  • hidratează și protejează tenul pe termen lung, datorită conținutului bogat în antioxidanți
  • protejează tenul față de radiațiile UV, datorită SPF 30
  • Are o consistență fluidă, ultra ușoară

Compoziție:

  • nu conține ingrediente uleioase
  • nu conține parfum

Mod de aplicare:
Se agită bine înainte de utilizare. Se deschide, se pune degetul peste orificiu și se răstoarnă flaconul cu susul în jos și înapoi. Cantitatea de fond de ten obținută este suficientă pentru o acoperire ușoară, până la medie, a întregii fețe. Pentru o acoperire mai mare, se repetă procesul.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ușoară, Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh

tracking pixel