Essence Hydrating + Perfecting baza hidratantă de machiaj

7×
Essence Hydrating + Perfecting baza hidratantă de machiaj
Essence Hydrating + Perfecting baza hidratantă de machiaj
15 ml

Cod: ESS08187 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Essence Hydrating + Perfecting

Descoperiți baza perfectă pentru un machiaj de lungă durată! Essence Hydrating + Perfecting Primer, datorită formulei cu SPF 20, protejează pielea de radiațiile UV, în timp ce complexul de vitamine, hidratează și hrănește tenul. În același timp, porii sunt vizibil estompați, iar textura ușoară pregătește pielea pentru machiajul feței.

Caracteristici

  • pregătește pielea pentru machiajul feței
  • oferă machiajului rezistență de lungă durată
  • protecție împotriva razelor UV, SPF 20
  • hidratează și hrănește
  • estompează porii
  • pipeta facilitează aplicarea

Ingrediente

  • SPF 20 – protejează pielea de razele UV

Aplicare
Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața, înaintea aplicării fondului de ten.

Despre brand Essence

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.

Rating Essence Hydrating + Perfecting7