Emanuel Ungaro Ungaro for Her Eau de Parfum pentru femei

10×
Emanuel Ungaro Ungaro for Her Eau de Parfum pentru femei
Emanuel Ungaro Ungaro for Her Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
139RON

Economisiți 25%
100 ml
104RON

104RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: EMA00672 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
marți 09.03.2021

Descriere parfum Emanuel Ungaro Ungaro for Her
Compoziție

Apa de parfum pentru femei, a unei noi generații cu o dorință contagioasă de comunicare: originală, tânără, urbană, este Emanuel Ungaro For Her. Culorile și tușele sunt media, spațiul gol este noul teritoriu pentru a lăsa gândurile să zboare. Luați spray-ul, exprimați-vă stilul, lăsați-vă semnătura!

  • fructat - floral
  • pentru femeile noii generații
  • potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu migdală verde amară, prună moale, care creează dependență și pară luminoasă. Buchetul de flori albe înflorite întruchipează senzualitatea, unde tuberoza se combină cu iasomia și apă delicată de flori de portocal. Construit pe un duo de patchouli și lemn de santal, nota de bază transmite o eleganță supremă și se încălzește cu mosc și vanilie.

Povestea parfumului
Culoarea roz metalizată vorbește despre universul feminin, cu o atingere neon, amintind de utilizarea ireversibilă a culorilor de către Emanuel Ungaro. La fel ca zidul unui peisaj urban, este decorat cu o etichetă de vopsea graffiti atrăgătoare, realizată de artistul Chanoir din Paris. Un nou flacon inedit în formă de spray de graffiti.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para, pruna, migdale
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, iasomie, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, patchouli, vanilie, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Emanuel Ungaro

Creatorul francez de modă Emanuel Ungaro este cunoscut pentru stilul său îndrăzneț și provocator. Fiu de croitor, a învățat să iubească meseria de la tatăl său. La 23 de ani, Emanuel s-a mutat la Paris, unde a avut șansa de a crea modă pentru Cristóbal Balenciaga. Ulterior, și-a deschis propria casă de modă haute couture și, astfel, s-a născut brandul Emanuel Ungaro. Modele elegante și sexy, materiale drapate, culori vii şi modele îndrăznețe – aceasta este semnătura renumitului designer.

Primul parfum Emanuel Ungaro, Diva, a apărut în anii ‘80. Un parfum frumos, clasic feminin, cu un flacon tipic pentru creațiile lui Emanuel. Nici varianta masculină nu s-a lăsat mult așteptată. Odată cu intrarea în noul mileniu, au apărut și alte parfumuri senzuale, la fel de fascinante și de elegante ca și emblematicele creații de modă Emanuel Ungaro.

Rating Emanuel Ungaro Ungaro for Her10