Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette pentru femei

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette pentru femei
Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Economisiți
242RON

Economisiți 23%
100 ml
185RON

185,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA06254 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom
Compoziție

O apă de toaletă festivă, direct din inima Mării Mediterane. Aromele gurmande de citrice zemoase se împletesc cu ceaiul alb și note lemnoase, în apa de toaletă pentru femei Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom. Potrivită pentru femeia romantică dar misterioasă, copilăroasă dar matură, sigură pe ea și delicată, este o combinație surprinzătoare ce vă duce cu gândul la zilele însorite de vacanță și adieri de vânt sărat-dulce. Răsfățați-vă cu o aromă delicată și ușoară, care vă face să plutiți în voaluri de mătase.

  • parfum de mosc, citric-floral
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutul brusc, cu citrice zemoase, asigură note gurmande de mandarină, lămâie, fructe exotice și bergamotă. Inima parfumului se deschide într-un buchet floral, unic de iasomie, flori de portocal și ceai alb. Baza persistentă o constituie lemnul de cedru, moscul și ambroxanul, arome puternic lemnoase care adaugă creației un caracter îndrăzneț, iar purtătoarei încredere în sine pe durata întregii zile.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarină sălbatică, bergamota, lamaie, fructe exotice
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ceai alb , iasomie, floare de portocal, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, osmanthus heterophyllus, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, florale, moscat

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom