Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum ser pentru contur

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum ser pentru contur
Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum ser pentru contur
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
Economisiți
781RON

Economisiți 27%
50 ml
569RON

1.138,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0435 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Elizabeth Arden de minim 150 RON și primiți cadou loțiunea de corp My Fifth Avenue la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 13.05.2021
Ridicare personală
miercuri 12.05.2021

Descriere Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum
Caracteristici

În doar 4 săptămâni, ameliorare substanțială a aspectului unui ten afectat de agresiunile mediului! Serul anti-îmbătrânire Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum, cu tehnologie de eliberare treptată, regenerează tenul și întărește protecția acestuia împotriva influențelor nocive care pot cauza semnele de îmbătrânire.

Serul conține cei mai eficienți antioxidanți, care vă protejează tenul împotriva stresului, a aerului poluat sau a fumului. În același timp, favorizează procesele naturale de regenerare a tenului, redându-i aspectul tineresc. În plus, șterge liniile fine și ridurile, decolorează petele pigmentare și corectează contururile lăsate.

Caracteristici:

  • este eliberat în piele treptat, pe parcursul întregii zile
  • protejează intens tenul față de influențele negative
  • redă pielii aspectul tineresc
  • favorizează netezirea liniilor fine și a ridurilor
  • reduce vizibilitatea petelor pigmentare
  • lasă tenul vizibil mai ferm și mai elastic

Ingrediente:

  • idebenonă - protejează tenul împotriva acțiunii radicalilor liberi
  • tiotaină - protejează celulele pielii față de agresiunile mediului
  • lipocroman 6 - fortifică stratul hidrolipidic al pielii
  • extract de ceai verde - ameliorează aspectul general al tenului

Mod de aplicare:
Serul antirid Elizabeth Arden se aplică pe tenul curat. Evitați zona din jurul ochilor. Apăsați 1x pompa și aplicați serul primul, în succesiunea produselor care formează rutina dvs. de îngrijire.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum