Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum ser facial anti-îmbătrânire

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum ser facial anti-îmbătrânire
Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum ser facial anti-îmbătrânire
Livrare gratuită
Economisiți
781RON

Economisiți 23%
30 ml
599RON

1.996,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0503 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Elizabeth Arden de minim 150 RON și primiți cadou loțiunea de corp My Fifth Avenue la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 13.05.2021
Ridicare personală
marți 11.05.2021

Descriere Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum
Caracteristici

Ridicați-vă la un nou nivel al frumuseții. Serul facial antiîmbătrânire Elizabeth Arden Prevage nivelează ridurile profunde și decolorează petele pigmentare, în doar 15 minute de la aplicare. Tenul arată întinerit, regenerat și luminos, serul având și acțiune protectoare.

Toate aceste beneficii se ascund într-un flacon argintiu, cu pipetă practică. Încercați și veți vedea cât de ușor este să redați tenului vitalitatea.

Caracteristici:

 • netezește liniile fine și ridurile profunde
 • decolorează petele pigmentare întunecate
 • hrănește și regenerează tenul în profunzime
 • iluminează și uniformizează nuanța tenului
 • redă tenului vitalitatea
 • protejează împotriva radicalilor liberi

Rezultatele testului:
→ studii clinice la 49 de femei

 • 96 % au menționat că tenul lor este mai luminos și mai radiant
 • 90 % au confirmat calmarea tenului și ameliorarea aspectului său general
 • 88 % au admis că structura tenului este ameliorată, iar nuanța sa este mai uniformă
 • 71 % au confirmat efectul de lifting, după doar 15 minute de la aplicare
 • 61 % au remarcat atenuarea considerabilă a ridurilor și tenul luminos

Ingrediente:

 • idebenonă, arazine™, thiotaină – protejează tenul împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi
 • panthenyl triacetat și narigenin – calmează tenul și suprimă eventuala înroșire
 • difuzori optici – elimină liniile fine și iluminează tenul

Aplicare:
Cu vârfurile degetelor, aplicați 1–2 picături de ser, pe fața și pe gâtul curățate în prealabil.

Sfat Notino:
Pentru cele mai bune rezultate, folosiți în combinație cu alte produse din gama Prevage. Încercați și crema hidratantă de zi, antiîmbătrânire, Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Moisture Cream.


Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, regenerare, restaurează densitatea pielii

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum