Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Creamcrema de ochi hidratanta

Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Cream crema de ochi hidratanta
Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Cream crema de ochi hidratanta
Economisiți
307RON

Economisiți 25%
15 ml
229RON

Cod: ELA0243 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 29.09.2020
Ridicare personală
marți 29.09.2020

Descrierea produsului Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Cream
Caracteristici

Ochii dvs. își mențin frumusețea naturală datorită îngrijirii intense oferite de crema hidratantă pentru ochi Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Cream. Fortifică pielea subțire și fragilă a zonei ochilor, o întărește și o întinde. Rezolvă și „laba gâștei”, edemele neplăcute sau cearcănele.

Caracteristici:

 • fortifică pielea subțire și contribuie la un aspect întins și neted
 • minimizează apariția ridurilor în jurul ochilor
 • reduce edemele și cercurile întunecate de sub ochi
 • oferă tenului o hidratare intensă
 • premiată la concursurile Femina Best Award of Beauty Youth (China, 2015)
  și Citta Bella Beauty Award (Taiwan, 2012)

Ingrediente:

 • complex de ceramide 1, 3 și 6 - are efect de fermitate și de fortificare a tenului,
  îi intensifică hidratarea și îl menține catifelat
 • calciu, aminoacizi - fortifică tenul subțire și fragil, redându-i densitatea
  și, astfel, îi îmbunătățește fermitatea și suplețea
 • alge marine brune - stimulează metabolismul natural al colagenului și al elastinei
  pentru un ten mai ferm și mai suplu
 • un complex exclusiv, cu retinol - stimulează regenerarea celulară naturală și metabolismul
  colagenului și al elastinei, reducând astfel apariția simptomelor de îmbătrânire și ameliorând tonusul pielii
  și lasă pielea luminoasă
 • testat oftalmologic

Aplicare:
Se tapotează ușor pe pielea din jurul ochilor, acordând un plus de atenție colțurilor externe ale ochilor.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare

Despre brand Elizabeth Arden

p>Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Regeneration Eye Cream