Treci la conținutul principal

TOP 10 Elemis

1.

FRANGIPANI MONOI SALT GLOW

Evadați într-un rai tropical, cu acest gomaj de lux, cu sare. Produsul are o textură fondantă, care îndepărtează celulele moarte, curăță pielea și o lasă netedă, fină ca mătasea și divin parfumată.

2.

PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

Acest best-seller îndeplinește funcțiile a 3 texturi unice, care asigură un rezultat perfect. Produsul are o compoziție luxoasă, care hrănește ca un balsam, îndepărtează machiajul ca un ulei și hidratează ca o loțiune. Rezultatul este un ten fin și luminos.

3.

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM ULTRA-RICH

Răsfățați-vă tenul însetat, cu această versiune deosebit de generoasă a uimitorului nostru tratament antiîmbătrânire. Compoziția sa decadentă, cu unt de cacao, hidratează intens și atenuează vizibilitatea ridurilor.

4.

PRO-COLLAGEN ADVANCED EYE TREATMENT

Spuneți adio ridurilor și liniilor din jurul ochilor, datorită acestui tratament avansat, pentru zona ochilor. Compoziția ușoară, cu efecte emoliente, de netezire și de hidratare, conferă un aspect mai ferm și mai tineresc.

5.

JAPANESE CAMELLIA BODY OIL BLEND

Acest ulei lejer de corp catifelează și netezește pielea uscată și ajută la prevenirea vergeturilor. Compoziția sa luxoasă este potrivită și la îngrijirea unghiilor, a părului și a scalpului.

6.

CELLUTOX ACTIVE BODY OIL

Acest ulei detoxifiant combină bogăția mării cu efectele unui parfum nobil, catifelează pielea și înviorează mintea. Este ideal ca parte a purificării regulate a corpului.

7.

LIME AND GINGER SALT GLOW

Adăugați o notă luxoasă rutinei dvs. de baie, sub forma acestui gomaj cu sare. Acest preparat răcoritor, delicat parfumat, îndepărtează celulele moarte și curăță pielea, lăsând-o tonificată, fină și proaspătă.

8.

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Încercați puterile acestei creme faciale anti-îmbătrânire, cu formulă premiată, care vă dă curajul de a ieși afară fără urmă de machiaj. Caracteristicile sale dovedite* hidratează tenul și îi conferă un aspect întinerit.

9.

DAILY MOISTURE BOOST

Îmbunătățiți-vă rutina zilnică de îngrijire, cu o cremă hidratantă de zi, cu o eficacitate deosebită. Acest produs a fost special conceput pentru bărbați; are o compoziție ușoară, care revitalizează, protejează și calmează pielea, imediat după ras.

10.

SOOTHING APRICOT TONER

Această loțiune tonică liniștitoare, ideală pentru tenul sensibil, întreține pH-ul natural și fără prezența alcoolului. Compoziția sa echilibrează pielea și acționează ca un prim strat hidratant.