Dsquared2 Green Wood loțiune de corp hidratantă pentru bărbați

Dsquared2 Green Wood loțiune de corp hidratantă pentru bărbați
Dsquared2 Green Wood loțiune de corp hidratantă pentru bărbați
200 ml

Cod: DS200787 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Dsquared2 Green Wood
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Dsquared2 Green Wood vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărui bărbat
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • ușor de aplicat, se absoarbe bine
  • hidratează pielea în profunzime

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Astfel sună sloganul casei de modă Dsquared2, ale cărei creații combină tendințele mondiale cu stilul italian și cu clasicismul. Parfumurile Dsquared2 sunt la fel de originale, de elegante și de provocatoare ca și confecțiile acestui brand italian.

În spatele brandului Dsquared2 se află gemenii canadieni Dean și Dan Caten, care au fondat împreună, în 1986, brandul de modă pentru femei DEanDan. În 1991, cei doi frați s-au mutat la Milano, unde au lucrat ca designeri pentru casele de modă Versace și Diesel. În anul 1995, au fondat propriul brand Dsquared2, care a câștigat rapid popularitate printre vedetele de nivel mondial, precum Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake și Christina Aguilera.

Primul parfum bărbătesc al brandului – Dsquared2 He Wood – a fost lansat în 2007. Un an mai târziu, i s-a adăugat apa de parfum pentru femei Dsquared2 She Wood. După cum sugerează și numele, aroma lemnului joacă un rol major în ambele parfumuri. Merită menționate și Wood Dsquared2 Pour Homme – parfum lemnos citric pentru bărbați sau Wood Dsquared2 Pour Femme - apă de toaletă pentru femei, renumită pentru tonurile sale floral-lemnoase.

Rating Dsquared2 Green Wood