Treci la conținutul principal
Dolce&Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette pentru femei
Dolce&Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette pentru femei
Dolce&Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette pentru femei
Note varf
floarea pasiunii, bergamota, lamaie
Note inima
crin, trandafir
Note baza
mosc, lemn de santal, vanilie
Grupe de parfumuride fructe, florale

De la începutul timpurilor, crinul roz simbolizează feminitatea și tandrețea. Din acest motiv, Dolce & Gabbana s-a decis să-l includă în inima compoziției apei de toaletă pentru femei, Dolce & Gabbana Lily. În acest parfum, aroma acestei flori se contopește cu exoticul fruct al pasiunii și cu nuanțe nemaipomenit de senzuale. Astfel, se naște o combinație care creează o dependență nemaipomenită.

  • un parfum floral, cu fructe
  • lansat în anul 2022
  • face parte din gama parfumurilor Dolce

Compoziția parfumului
La început, se vor dezvălui nuanțele citrice ale bergamotei și ale lămâii, cu o picătură de fructul pasiunii. După scurt timp, vor apărea, din plin, nuanțele scânteietoare ale crinului, completate cu sofisticatul trandafir. Aceste flori au o aromă foarte pregnantă, ceea ce creează un contrast plăcut cu nuanțele de mosc, de lemn de santal și de vanilie. Acestea se vor dezvălui la sfârșit, conferind parfumului delicatețe și profunzime.

Povestea parfumului
Parfumul Dolce & Gabbana Lily a completat gama parfumurilor Dolce în anul 2022. Flaconul elegant se mândrește cu o formă care amintește de proporțiile feminine. Îl veți recunoaște imediat, față de celelalte parfumuri din colecție, datorită flaconului roz, care reflectă temperamentul celei pentru care parfumul a fost creat.

Desigur, de pe flacon nu poate lipsi o panglică ripsată, care împodobește gâtul parfumului, precum și cuvântul „lily”, parcă scris de mână. Astfel veți afla imediat ce parfum se ascunde în interiorul flaconului.  

Dolce&GabbanaDolce Lily Eau de Toilette pentru femei

5×
Livrare gratuită
418RON
Mai avantajos cu 7%
50 ml
386RON

3 de buc. în stoc | 772,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DOG08707
1
Sameday - Express
joi 25.07.2024
Ridicare personală
joi 25.07.2024