DiptyqueL´Eau des Hesperides Eau de Toilette unisex

Diptyque L´Eau des Hesperides Eau de Toilette unisex
Diptyque L´Eau des Hesperides Eau de Toilette unisex
100 ml

Cod: DIP03042 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque L´Eau des Hesperides
Compoziție

Apa de toaletă unisex Diptyque L´Eau des Hesperides oferă un duo ideal: tonuri proaspete și de fructe. Un parfum debordând de energie, care vă ține companie toată vara - și nu numai.

  • parfum citric
  • parfum aromatic
  • un parfum original, pentru personalități originale
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
chimen, portocala amara, paprika, mandarina galbena, petitgrain - ulei de portocala amara, rozmarin, lamaie, iarba
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
menta, note florale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
immortelle, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice, verzi

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque L´Eau des Hesperides