Treci la conținutul principal
Brand logo
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
DIOR Dior Addict Stellar Shine ruj gloss
Culoareroșu
Efectstrălucitor

Stralucire in culori vibrante - ingrijire si hidratare. Rezistenta de 8 ore* & 24 de ore de hidratare**

Dior Addict Stellar Shine este noua generatie de ruj de buze care ofera 8 ore* de stralucire fara precedent**. Balsamul asigura o alunecare extrem de placuta si se topeste la contactul cu buzele, pentru o culoare vibranta si transparenta. Formula de ingrijire a buzelor ofera o pelicula fina, infuzata cu aloe vera, pentru 24 de ore de hidratare*** si confort de lunga durata, invaluita in aroma dulce, creatoare de dependenta, a vaniliei moscate. Zi de zi, buzele sunt mai catifelate, mai suple si mai hidratate. Tusa finala: cutia emblematica cu designul Dior Addict Stellar Shine poarta logoul Dior in roz, semnatura cromatica a Casei Dior.

* Test instrumental, 20 de femei.
** La Dior.
*** Test instrumental, 11 femei.

In inima formulei de luciu de buze se afla cinci uleiuri fine, ultrasenzoriale, selectate pentru proprietatile lor exceptionale de alunecare, stralucire, confort si catifelare. Incapsulate in ceara naturala de albine, aceste uleiuri elibereaza stralucire, nutritie si confort imediat si pe toata durata zilei. Stralucirea intensa este amplificata de micropigmentii sidefii ton-pe-ton care reflecta lumina si creeaza o stralucire fara precedent*.

*La Dior. 16 nuante shine 8 nuante cu efecte: 4 sparkle, 4 mirror

Culori transparente, vibrante si luminoase, in 3 efecte de stralucire fara precedent: shine, sparkle si mirror. Infuzia de aloe vera creeaza un efect proaspat pe buze, inca de la prima aplicare. Impreuna cu uleiuri si ceruri, ofera 24 de ore de hidratare. La sfarsitul zilei, buzele sunt cu 32% mai hidratate. Zi de zi, devin mai moi si mai suple.

1. Pregatiti buzele masandu-le usor cu Lip Sugar Scrub, apoi indepartati produsul in exces.
2. Aplicati doua straturi de Dior Addict Stellar Shine, cu miscari dinspre centrul buzelor spre arcul lui Cupidon, apoi spre exterior, inspre colturi.

DIORDior Addict Stellar Shine ruj gloss

2×
culoare 859 Diorinfinity 3,2 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CHD12228