Diet Esthetic Aloe Vera

gel regenerare fata

Diet Esthetic Aloe Vera gel regenerare fata
Diet Esthetic Aloe Vera gel regenerare fata
Diet Esthetic Aloe Vera gel regenerare fata
250 ml
39RON

Cod: DIE0587 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Diet Esthetic Aloe Vera
250 ml | 39RON

Descriere cosmetice Diet Esthetic Aloe Vera

Produsul Diet Esthetic Aloe Vera îngrijește neagresiv pielea și o regenerează.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • regenerează pielea
  • ajută la tratarea arsurilor
  • are o ușoară acțiune antiseptică

Cum se utilizează:
Se aplică pe zona afectată și se masează ușor. A se utiliza ori de câte ori este nevoie.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Diet Esthetic

Cosmeticele Diet Esthetic | Diet Esthetic – o gamă largă de produse cosmetice exclusiviste. Laboratoarele spaniole Diet Esthetic se dedică, începând din 1985, creării unor produse cosmetice de înaltă calitate, a unor produse fitosanitare, veterinare și medicale, din ingredientele active cele mai moderne. În prezent, sunt lideri în acest segment de piață.

Secretul succesului brandului Diet Esthetic constă în filozofia sa, bazată pe investiții mari în cercetare, dezvoltare și inovare, pe un control strict al calității, pe abordarea clientului în funcție de nevoile sale individuale și pe flexibilitate în adaptarea la cerințele pieței.

Compoziția unică a cosmeticelor Diet Esthetic se bazează pe rezultatul a ani de studii clinice și de laborator, în vederea selectării celor mai eficiente substanțe. Cele mai importante principii ale brandului sunt efortul maxim pentru conservarea mediului înconjurător, respectarea principiilor etice și absența testării pe animale.

Printre materiile prime exclusive de la Diet Esthetic se numără veninul de șarpe și de albine, perlele, caviarul, extractul de melc, uleiul de argan sau fructele de goji. Asortimentul cuprinde cosmetice exclusive antirid, împotriva îmbătrânirii, a petelor de pigmentare sau a celulitei și multe alte produse pentru îngrijirea pielii. În oferta Diet Esthetic găsiți și gama de cosmetice erotice Excite, pentru femei și bărbați.

Diet Esthetic oferă o gamă extinsă de cosmetice eficiente și de înaltă calitate, pentru înfrumusețarea corpului și a vieții, în general.