DermacolSea Salt & Lime Eau de Parfum unisex

Dermacol Sea Salt & Lime Eau de Parfum unisex
Dermacol Sea Salt & Lime Eau de Parfum unisex
Economisiți
146RON

Economisiți 28%
50 ml
105RON

210,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DER02829 | 5 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Beneficiați de 20% reducere la produsele Dermacol! În plus, dacă cumpărați produse Dermacol de peste 55 RON primiți cadou un set cosmetic.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Dermacol Sea Salt & Lime
Compoziție

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex Dermacol Sea Salt & Lime , a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

  • parfum acvatic, cu tonuri marine
  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, limette, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
coacaze negre, lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, chypre

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.

Rating Dermacol Sea Salt & Lime