Davidoff Cool Water Woman Intenseeau de parfum pentru femei

Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum pentru femei
Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
349RON

Economisiți 14%
100 ml
300RON

Cod: DDF04089 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Davidoff Cool Water Woman Intense
Compoziție

Ca o plonjare în apa răcoroasă a mării, apa de parfum Davidoff Cool Water Woman Intense vă dinamizează simțurile cu valuri euforice, de plăcere olfactivă intensă.

  • un parfum dulce tropical
  • pentru femeia senzuală și modernă
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Esențele exotice captivează simțurile încă de la debutul zemos, cu tonuri de mandarină verde. Dulceața rămâne în continuare pe primul plan, datorită notelor delicioase ale fructelor de mangostan. Întreaga compoziție este adusă la perfecțiune de baza alcătuită dintr-o varietate de flori tropicale.

Povestea parfumului
Versiunea feminină a apei de parfum Cool Water Intense a fost creată pentru a celebra feminitatea și a oferi femeilor o doză imediată de încântare. Datorită compoziției de flori și fructe, își atinge scopul cu o suculență exotică.

Ca și varianta masculină, Cool Water Intense pentru femei conține esență de mandarine verzi, culese manual în Brazilia, conform înaltelor standarde etice. Modelul Vanessa Moody este chipul senzual al acestui parfum.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina verde
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
mangustan, note florale exotice
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water Woman Intense

tracking pixel