Davidoff Cool Water Woman Intense Eau de Parfum pentru femei

3×
Davidoff Cool Water Woman Intense Eau de Parfum pentru femei
Davidoff Cool Water Woman Intense Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Economisiți
349RON

Economisiți 58%
100 ml
145RON

145,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DDF04089 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Davidoff Cool Water Woman Intense
Compoziție

Ca o plonjare în apa răcoroasă a mării, apa de parfum Davidoff Cool Water Woman Intense vă dinamizează simțurile cu valuri euforice, de plăcere olfactivă intensă.

  • un parfum dulce tropical
  • pentru femeia senzuală și modernă
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Esențele exotice captivează simțurile încă de la debutul zemos, cu tonuri de mandarină verde. Dulceața rămâne în continuare pe primul plan, datorită notelor delicioase ale fructelor de mangostan. Întreaga compoziție este adusă la perfecțiune de baza alcătuită dintr-o varietate de flori tropicale.

Povestea parfumului
Versiunea feminină a apei de parfum Cool Water Intense a fost creată pentru a celebra feminitatea și a oferi femeilor o doză imediată de încântare. Datorită compoziției de flori și fructe, își atinge scopul cu o suculență exotică.

Ca și varianta masculină, Cool Water Intense pentru femei conține esență de mandarine verzi, culese manual în Brazilia, conform înaltelor standarde etice. Modelul Vanessa Moody este chipul senzual al acestui parfum.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina verde
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mangustan, note florale exotice
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water Woman Intense3