Davidoff Cool Water Womaneau de toilette pentru femei

97×
Davidoff Cool Water Woman eau de toilette pentru femei
Davidoff Cool Water Woman eau de toilette pentru femei
Promoție
Economisiți
329RON

Economisiți 71%
100 ml
95RON

Cod: DDF0076 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descriere parfum Davidoff Cool Water Woman
Compoziție

Parfumul Davidoff Cool Water Woman Cool Water Woman este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă pe loc energia.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lotus, pepene galben, calon, crin, ananas, lamaie, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lotus, lacramioare, trandafir, miere, iasomie, nufar, paducel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
zmeura, mure, piersica, violeta, mosc, vanilie, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, acvatice

Am scris despre Davidoff Cool Water Woman
Articole

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water Woman