Creme antirid

Ai ales
 • Riduri și ten matur
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Pentru cine?
Când se utilizează
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   183
 •   38
 •   8
 •   5
 •   5
Cele mai vândute

Cele mai bune creme antirid, cu acid hialuronic, retinol sau colagen

Da, poate că elixirul tinereții încă nu există, însă nu înseamnă că tenul fără riduri aparține doar celor tineri. Începeți să folosiți creme antirid, ca să vă bucurați de un aspect tineresc și după vârsta de 50 de ani!

Ce ar trebui să conțină cea mai bună cremă antirid?

Crema antirid corectă hidratează tenul dvs. într-un mod intens, îl hrănește și, mai ales, îl netezește în profunzime. Dar, cum să recunoașteți cea mai bună cremă antirid? Concentrați-vă pe compoziție. O cremă antirid eficientă trebuie să conțină ingrediente precum acid hialuronic, retinol, coenzima Q10, peptide, ceramide, vitaminele A, C și E sau colagen, care previn îmbătrânirea prematură a tenului și îl mențin elastic și neted.

Creme antirid, în funcție de vârstă:

 • Cremele antirid 25+ sau, altfel numite, cremele împotriva primelor riduri trebuie să fie incluse cât se poate de repede în rutina dvs. de îngrijire. Regula de bază este ca, la această vârstă, să vă hidratați tenul. De aceea, cel mai bun compromis este să folosiți o cremă antirid hidratantă, cu acid hialuronic.
 • Cremele antirid 40+ conțin, de obicei, colagen și retinol, ingrediente tipice în produsele anti-aging. Acestea vor reduce aspectul ridurilor din jurul gurii, al ochilor și de pe frunte; de asemenea, luptă împotriva contururilor lăsate ale feței.
 • Cremele antirid 50+ sunt mai grase și au efect de lifting. Acestea acționează împotriva ridurilor adânci, dar și împotriva petelor pigmentare. Important este ca acestea să conțină și SPF.

Creme antirid pentru noapte și zi

 • Cremele antirid de zi, cu SPF protejează tenul împotriva efectelor negative ale razelor solare și împotriva influențelor externe nocive. În plus, acestea hidratează și netezesc tenul.
 • Cremele antirid de noapte conțin o cantitate mare de ingrediente eficiente, pentru a regenera tenul în timpul somnului. Acestea sunt, de exemplu, cremele antirid cu retinol, care se recomandă să fie folosite doar noaptea.

Cremă de ochi antirid

Pielea delicată din jurul ochilor trebuie îngrijită într-un mod deosebit; de aceea, vă recomandăm să includeți, pe lângă crema de reîntinerire, și o cremă specială antirid, pentru zona din jurul ochilor, cu conținut de vitamine, de proteine și de peptide. Această cremă nu doar că va netezi zona din jurul ochilor, ci va și lupta împotriva cearcănelor și a semnelor de oboseală.

Cum să mărim efectul cremelor antirid?

Vreți să beneficiați la maxim de efectele cremelor antirid? Înainte de a aplica crema, folosiți un ser pentru ten, împotriva ridurilor și aplicați o mască, o dată sau de două ori pe săptămână. Ambele produse au o compoziție foarte concentrată și măresc considerabil efectul cremei antirid. Pentru un rezultat și mai bun, încercați ruloul de masaj pentru față, adică face roller, care va elimina cearcănele de sub ochi sau gușa.

Alegeți din gama variată a celor mai bune creme antirid. Avem în ofertă și creme antirid pentru bărbați, creme antirid naturale, creme pentru lifting, chiar și creme antirid cu venin de șarpe!