Creed Love in White Eau de Parfum pentru femei

11×
Creed Love in White Eau de Parfum pentru femei
Creed Love in White Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: CRE0100 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Descriere Creed Love in White
Compoziție

Plecați într-o călătorie parfumată în jurul lumii. Apa de parfum pentru femei Creed Love in White combină esențe selectate manual de pe cinci continente, ca o declarație parfumată pentru unitate și pace mondială. Parfumul este o odă adusă măiestriei parfumierilor Creed și pasiunii lor pentru cele mai bune ingrediente din lume.

  • un parfum floral fresh
  • pentru o doamnă elegantă
  • potrivit pentru ocazii de neuitat

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri dulci și proaspete, de coajă de portocală din sudul însorit al Spaniei. Inima complexă este compusă din note de iasomie italiană, cu narcise de pe Riviera franceză, orez de Tonkin, iris egiptean, trandafir bulgăresc și magnolie de munte din Guatemala. La final, pe un suport de lemn de santal, ies în evidență aroma inconfundabilă a vaniliei și accentul nobil, ușor sărat, de ambergris.

Povestea parfumului
Acest amestec floral perfect a fost primul parfum lansat de brandul Creed în Statele Unite ale Americii. În onoarea sa, în ziua festivității de lansare, Empire State Building a fost scăldat în lumini albe. Creed Love in White a fost creat de Olivier Creed, în amintirea călătoriilor sale prin lume, cu iahtul. Love in White a fost adoptat ca parfum reprezentativ de două prime doamne ale Statelor Unite.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
magnolie, orez, iasomie, iris, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cihlimbar, trandafir
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Love in White11