CreedFantasia De Fleurs Eau de Parfum pentru femei

Creed Fantasia De Fleurs Eau de Parfum pentru femei
Creed Fantasia De Fleurs Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: CRE0171 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Creed Fantasia De Fleurs
Compoziție

Fantasia de Fleurs, de la Creed este un parfum floral feminin, axat pe nota de trandafiri. Această apă de parfum provine din atelierul brandului de nișă Creed. Este un brand unic, de lux, dinastic și cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru casele regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În plus, datorită tradiției excepționale transmise din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Apa de parfum Fantasia de Fleurs este una dintre bijuteriile brandului Creed. A fost creată inițial de Henry Creed, din a treia generație de parfumieri Creed, pentru Elisabeta de Bavaria, celebră pentru frumusețea și stilul său. Doamnele de la curte pieptănau trei ore zilnic părul lung până la glezne al celebrei împărătese, cunoscută și sub numele de alint, Sissi. La final, decorau coafura regală cu bijuterii și o parfumau cu parfumul Fantasia de Fleurs.

Fantasia de Fleurs, de la Creed este un amestec unic, din cei mai buni trandafiri bulgari și extras din rădăcină de iris florentin. Compoziția debutează cu note de bergamotă, inima este formată din acorduri de trandafiri și iris, iar baza conține extract de ambră. Aroma totală evocă o plimbare prin grădina regală secretă și întruchipează perfect imaginea celebrei Sissi.

Apa de parfum Fantasia de Fleurs, de la Creed este îndrăgită mai ales de femeile cărora le plac parfumurile florale bogate. Va captiva iubitorii de parfumuri compuse magistral, cu adâncimi ascunse, precum și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul, la un nivel cu adevărat fără precedent. Fantasia de Fleurs este potrivită pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Celei care-l folosește îi conferă o imagine de excelență regală și o aură de grandoare și de rafinament.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag și prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Ca în cazul multor parfumuri Creed, pe flaconul Fantasia de Fleurs apare cuvântul „millesime“, care este semnul distinctiv al calității. Aceasta înseamnă că, la producerea parfumului, au fost folosite cele mai bune ingrediente din acel an. Ambalajul este desăvârșit de caseta sofisticată, de culoare deschisă, cu însemne regale roșii și aurii.

Fantasia de Fleurs, de la Creed - un parfum floral impetuos, creat pentru împărăteasa Sissi.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Fantasia De Fleurs