Regenerarea părului

Ai ales
 • Regenerare
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   237
 •   77
 •   20
 •   6
 •   5
Cele mai vândute

Regenerarea părului acasă – redați părului vitalitatea

Calitatea părului nostru este afectată de stylingul zilnic, de îndreptarea cu placa, de ondulare, dar și de influențele mediului. Dacă suferiți de un păr deteriorat, fără luciu și slăbit sau dacă doriți să preveniți deteriorarea acestuia, includeți în rutina de îngrijire a părului tratamente care, datorită concentrației ridicate de ingrediente nutritive, îl repun în formă și vă răsplătesc cu un luciu și o vitalitate irezistibile.

Cum să regenerăm părul

Regenerarea profundă a părului acasă, cu rezultate ca de la salon? În bogata ofertă de la notino.ro, găsiți o paletă largă de produse clasice și fără clătire, clasificate pe tipuri de păr, după gradul de deteriorare și după frecvența utilizării. Pe lângă vitamine și alte substanțe active, aceste produse mai conțin proteine de reîntregire, lipide fortifiante și cheratină cu efect de netezire, care au grijă de vitalitatea și de calitatea părului.

Rămâne doar să alegeți dacă îngrijirea se adresează unui păr solicitat, vopsit, gras, uscat și casant sau prea fin, cu scalp sensibilizat. Mai găsiți aici și o serie de produse potrivite pentru înviorarea părului prin metoda CGM.

 • Masca pentru păr servește la revitalizarea intensă a părului și face parte din setul de produse de bază pentru toate tipurile de păr. Masca pentru păr, cu efect regenerator, se aplică săptămânal, pe toată lungimea părului, după spălarea cu șampon și se lasă scurt timp să acționeze.
 • Condiționerul și balsamul pentru păr închid, netezesc și hrănesc fibra părului, fiind folosite după fiecare spălare cu șamponul. În plus, facilitează pieptănarea și previn electrizarea. La Notino găsiți balsamuri și condiționere special dedicate nevoilor specifice ale părului.
 • Șamponul regenerator fortifică și hrănește părul în procesul spălării propriu-zise. Mai mult, șamponul cu cofeină stimulează foliculii părului și favorizează circulația sângelui în scalp, favorizând astfel creșterea unui păr frumos și sănătos și atenuând căderea acestuia.
 • Uleiul pentru păr uscat, cu efect de regenerare, este unul dintre produsele fără clătire, care se aplică pe părul umed sau uscat, mai ales pe vârfuri, oferind astfel părului nutriție și un luciu natural.
 • Serul și capsulele pentru păr cu o concentrație înaltă de substanțe active sunt potrivite pentru regenerarea profundă și imediată a părului, hidratarea și netezirea rapidă a părului deteriorat.
 • Sprayul pentru păr este adecvat pentru utilizare zilnică, datorită compoziției ușoare, fără necesitatea clătirii. Nu lasă o peliculă grasă, se absoarbe rapid și hidratează părul între spălări.
 • Tratamentul pentru păr conține substanțe active, care învăluie firul într-un film protector și îngrijește intens părul deteriorat, pe întreaga sa lungime.
 • Regenerarea părului după vopsire ajută nu doar la menținerea nuanței frumoase a părului, ci îl și protejează împotriva deteriorării. Descoperiți cosmeticele speciale pentru păr, destinate exclusiv unui păr vopsit.

Regenerarea părului cu cheratină, hidratarea intensă a părului gras sau regenerarea părului după șuvițare? Fie că doriți să reîntregiți vârfurile uscate, să revigorați părul pleoștit sau să disciplinați o coamă rebelă, tratamentul de regenerare a părului vă repune părul în formă, fără lungi așteptări. Descoperiți-vă micul miracol pentru păr, acum la Notino!