Comme des Garçons Wonderwood

eau de parfum pentru bărbați 100 ml

Comme des Garçons Wonderwood eau de parfum pentru bărbați 100 ml
Comme des Garçons Wonderwood eau de parfum pentru bărbați 100 ml
100 ml

Cod: CDG0154 | Acest produs este momentan indisponibil
Comme des Garçons Wonderwood
100 ml

Descriere parfum Comme des Garçons Wonderwood

Parfumul Comme des Garçons Wonderwood este intens bărbătesc și captivant, oferindu-i celui care-l folosește un plus de încredere, în orice moment al zilei.

  • parfum lemnos
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • recomandat în special pentru vreme rece

Compoziție

Compozitie
agar, bergamota, casmir, cedru, chimion, chiparos, lemn de guaiac, lemn de santal, nucsoara, patchouli, piper, tamaie, vetiver
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Comme des Garçons

Parfumurile Comme des Garçons sunt pline de originalitate și, aparent, de contradicții. Aromele luxoase și neobișnuite vă vor captiva în totalitate, așa că veți dori să vi le reamintiți în mod constant.
Parfumurile de lux Comme des Garçons sunt fabricate din cele mai bune esențe, care le conferă o aromă intensă și o persistență fără egal. Flacoanele parfumurilor Comme des Garçons se deosebesc de celelalte încă de la prima vedere, datorită formei unice neregulate, care vă va încânta!
Fondatorul brandului Comme des Garçons este designerul japonez de modă Rei Kawakubo, care, în 1969, a cucerit lumea cu creațiile sale de modă avangardistă. Parfumurile ei sunt unice, ca și creațiile sale vestimentare.
Parfumurile neobișnuite Comme des Garçons sunt expresia perfectă a abordării sale neconvenționale în modă. Lăsați-vă atras în lumea originală a parfumurilor Comme des Garçons și experimentați ceva nou!  

Rating Comme des Garçons Wonderwood

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!