Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream crema pentru protecție solară rezistenta la apa SPF 30

Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream crema pentru protecție solară rezistenta la apa SPF 30
Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream crema pentru protecție solară rezistenta la apa SPF 30
Economisiți
174RON

Economisiți 39%
150 ml
106RON

70,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL0649 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream
Caracteristici

Produsul de protecție solară Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

 • oferă protecție împotriva razelor UV
 • reduce riscul apariției alergiilor solare
 • ferește tenul de îmbătrânirea prematură
 • protejează împotriva efectelor radicalilor liberi
 • se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă
 • hidratează și hrănește
 • poate fi folosit pe față și pe corp
 • produsul este rezistent la apă

Ingrediente:

 • nu conține parfum
 • fără silicon
 • fără alcool

Cum se utilizează:
Produsul de protecție se va aplica în cantitate suficientă. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Efect
rezistent la apă

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream