Collistar Sun No Protectionspray hidratant pentru un bronz optim cu aloe vera

3×
Collistar Sun No Protection spray hidratant pentru un bronz optim cu aloe vera
Collistar Sun No Protection spray hidratant pentru un bronz optim cu aloe vera
Economisiți
119RON

Economisiți 10%
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: COL0643 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Collistar de minim 150 RON și vă oferim cadou o geantă de plajă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Collistar Sun No Protection
Caracteristici

Produsul după bronzare Collistar Sun No Protection asigură pielii expuse la soare regenerarea și calmarea necesare.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • intensifică și prelungește bronzul
  • lasă o senzație de prospețime
  • tratează și regenerează
  • poate fi folosit pe față și pe corp

Cum se utilizează:
Agitați temeinic produsul, înainte de utilizare. Se lasă să se absoarbă, nu se clătește.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
aloe vera

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Sun No Protection