Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream crema de ochi iluminatoare cu efect de întărire

Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream crema de ochi iluminatoare cu efect de întărire
Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream crema de ochi iluminatoare cu efect de întărire
Economisiți
253RON

Economisiți 52%
15 ml
121RON

806,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL1039 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream
Caracteristici

Pentru o zonă a ochilor mai frumoasă, căutați nu un singur efect, ci trei. Crema de ochi cu efecte de iluminare și de fermitate, Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream netezește zona ochilor și îi oferă un efect de lifting. Contururile ochilor arată mai proaspete și mai radiante, imediat după aplicare.

În plus, utilizarea sa regulată restructurează treptat pielea. Inovatoarea cremă de un albastru azur, bogată în pigmenți corectori și cu o mulțime de ingrediente benefice, oferă soluția ideală pentru un aspect perfect.

Caracteristici:

  • ameliorează aspectul zonei ochilor, datorită micropigmenților de culoare
  • are efect de lifting pentru pleoape
  • iluminează zona de sub ochi
  • lasă zona ochilor tonificată, fermă și luminoasă
  • testată oftalmologic, potrivită și pentru cei care poartă lentile de contact

Ingrediente:

  • pigmenți de culoare și microparticule luminoase – corijează cearcănele și atenuează ridurile fine
  • BeautyfEye™ – ingredient activ, care redă fermitatea pleoapelor superioare
  • cafeină – stimulează microcirculația și elimină edemele
  • Face-Rebuilding Complex® – mărește fermitatea și tonusul conturului ochilor

Aplicare:
Dimineața și seara, aplicați o cantitate mică de cremă pe zona ochilor, inclusiv pe pleoape și pe porțiunea de sub ochi. Tapotați ușor pentru absorbție, din colțul interior al ochiului spre cel exterior.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, împotriva cearcănelor, fermitate

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream