Skip to main content

CollistarSerum Foundation Perfect Nude machiaj de stralucire pentru un look natural SPF 15

3×
Collistar Serum Foundation Perfect Nude machiaj de stralucire pentru un look natural SPF 15
Collistar Serum Foundation Perfect Nude machiaj de stralucire pentru un look natural SPF 15
Economisiți
130RON

Economisiți 8%
culoare 1 Ivory 30 ml
119RON

În stoc | 396,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: COL1094
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Strălucire naturală, într-un machiaj elaborat. Collistar Serum Foundation Perfect Nude este un fond de ten cu acoperire ușoară spre medie, care oferă un aspect natural al tenului, acoperind micile imperfecțiuni. Formula lejeră cu SPF uniformizează nuanța tenului și protejează împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

Caracteristici:

  • potrivit pentru toate tipurile de piele
  • uniformizează nuanța tenului
  • acoperire ușoară spre medie
  • iluminează tenul
  • se aplică ușor

Ingrediente:

  • SPF 15 – protejează pielea de razele solare

Aplicare:
Pe tenul curat, tonifiat și hidratat, aplicați un strat subțire de produs cu pensula, buretele de machiaj sau cu vârfurile degetelor. Estompați prin tapotare până la obținerea efectului dorit.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ușoară, Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Efect
iluminator
Nuanță fond de ten
fair

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.