Coach Coach for Men set cadou V. pentru bărbați

Coach Coach for Men set cadou V. pentru bărbați
Coach Coach for Men set cadou V. pentru bărbați

Cod: COA00187 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + gel de duș 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml

Descriere Coach Coach for Men
Compoziție

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Coach Coach for Men frumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • gel de duș 100 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Coach

Parfumuri Coach | Coach - brandul american a devenit cunoscut in principal datorita articolelor din piele create, precum gentile pentru femei. Astazi, gama de produse include de la imbracaminte, incaltaminte, ochelari, accesorii, pana la parfumuri.


Marca Coach dateaza inca din 1941, cand un grup de sase artizani au inceput sa lucreze cu piele in cartierul Manhattan. La scurt timp, compania s-a extins, dar ramanand in continuare dedicata dezvoltarii de produse calitative. A inceput ca o afacere de familie, devenind dupa mai multe decenii un simbol al gentilor, parfumurilor si accesoriilor de marca americana. Desi conducerea companiei a fost schimbata deseori pe parcursul anilor de activitate, a reusit sa-si pastreze reputatia, ramanand una dintre cele mai populare branduri in domeniul sau datorita accentului pus pe precizia executiei si calitatea materialelor folosite.

In 2007 Coach a ​​lansat primul parfum, iesind si de aceasta data in evidenta prin pasiunea pentru calitate, excelenta si design modern.
Coach - de la mirosul de piele pana la cele recente parfumuri

Rating Coach Coach for Men