Caudalie Fleur De VigneEau de Toilette pentru femei

2×
Caudalie Fleur De Vigne Eau de Toilette pentru femei
Caudalie Fleur De Vigne Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
125RON

Cod: CAU1047 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Caudalie Fleur De Vigne
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru femei Caudalie Fleur De Vigne vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum citric
  • parfum picant
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
tonuri verzi, pepene galben, floare de grapefruit, portocala, bergamota, piper roz, cedru, lamaie, tonuri acvatice, mandarina, coacaze negre, paducel, lemn de santal
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.

Rating Caudalie Fleur De Vigne2