Catrice The Fresh Nude Collection fard ochi

16×
Catrice The Fresh Nude Collection fard ochi
Catrice The Fresh Nude Collection fard ochi
culoare 010 Newly Nude 10 g
24RON

240,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: CTE01660 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.07.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.07.2021

Descriere Catrice The Fresh Nude Collection
Caracteristici

Paleta ideală pentru obținerea unu machiaj natural al ochiilor este Catrice The Fresh Nude Eyeshadow Palette! 9 nuanțe de farduri perfect aliniate, de lungă durată, intens pigmentate, sunt paleta cromatică perfectă pentru realizarea unui machiaj natural. Include nuanțe mate pentru evidențierea ochilor și nuanțe perlate care oferă luminozitate.

Caracteristici:

  • ideal pentru realizarea machiajului natural
  • evidențiază privirea
  • 9 nuanțe naturale
  • finsaje mate și perlate
  • intens pigmentate
  • rezistență de lungă durată
  • ușor de aplicat

Aplicare:
Apicați cu pensule destinate fardurilor de ochi, pe pleoapă, pentru a obține machiajul dorit.

Sfat Notino:
Folosiți fardul mat de culoare închisă pentru definirea ochiilor și fardul perlat de culoare deschisă pentru a oferi luminozitate privirii. Pentru un efect intens de conturare folosiți fardul închis pe o pensulă îngustă, umedă si trasați o linie la baza genelor.

Caracteristici

Culoare
maro, nud

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice The Fresh Nude Collection15