CatriceNude Peony paletă cu farduri de ochi

1×
Catrice Nude Peony paletă cu farduri de ochi
Catrice Nude Peony paletă cu farduri de ochi
18 g
70RON

În stoc | 388,89RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE03125
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Nu vă temeți să experimentați, atunci când este vorba de machiajul ochilor. Paleta cu farduri de ochi, Catrice Nude Peony, conține o armonie perfectă de 18 culori. Veți putea alege dintre nuanțe neutre nude deosebit de pigmentate, însă și dintre nuanțe roz mai intense. Cu nuanțele mate, veți putea crea look-uri mai degrabă romantice, iar, cu cele strălucitoare, vă veți putea bucura de look-uri rebele. Însă, indiferent ce look veți alege, sigur veți fermeca pe oricine cu privirea dvs. nemaipomenită.

Caracteristici:

  • creează efecte sclipitoare și mate
  • nuanțele au o pigmentare deosebit de intensă
  • paleta conține nuanțe neutre, dar și nuanțe roz mai intense
  • potrivită atât pentru look-uri de zi, cât și pentru cele de seară
  • conține o oglindă practică

Aplicare:
Aplicați fardurile pe pleoape, cu ajutorul unui aplicator din spumă, al unei pensule sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Culoare
violet, roz, auriu, portocaliu, nud
Consistență
pudra
Efect
mat, sclipitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.