Cartier La Panthèreeau de parfum pentru femei

73×
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
289RON

Cod: CAR0588 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.03.2020
Ridicare personală
sâmbătă 29.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Cartier La Panthère
Compoziție

Îndrăzneț ca o felină, exclusiv ca nestematele celui mai exclusiv magazin de bijuterii și liber ca însăși libertatea. Acesta este apa de parfum pentru femei Cartier La Panthère: un parfum senzual, care va deveni muza și inspirația dvs. zilnică. Tonurile sale rafinate vor deveni un accesoriu de lux al ținutelor dvs. de fiecare zi, punându-vă perfect în valoare carisma.

  • un parfum floral, de tip chypre
  • într-un flacon luxos, cu motivul unei pantere
  • poate fi folosit tot anul

Compoziția parfumului
Tonurile de vârf aparțin unui mix de fructe uscate, cu bergamotă, rubarbă proaspătă, căpșuni și anason picant. Apoi înfloresc notele din inimă: amețitorul ylang-ylang, romanticul trandafir, para aromată, floarea de portocal și gardenia. Finalul senzual aparține unei note neobișnuite, de miere, acompaniată de inconfundabilul mosc, piele și paciuli.

Povestea parfumului
Cartier La Panthère a fost lansat în anul 2014, ca o odă adusă îndrăznelii și senzualității. Flaconul original poartă motivul unei pantere, felina neînfricată și, în același timp, simbolul renumitei Case Cartier, cunoscută îndeosebi pentru bijuteriile și ceasurile sale de lux.

Compoziție

Note varf
fructe uscate, capsuna, bergamota, anason, rubarba
Note inima
gardenie, para, trandafir, Ylang-Ylang, flori de portocal
Note baza
piele, patchouli, muschi, mosc
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.
Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.
Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.
Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate - o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.
Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

Rating Cartier La Panthère