Cartier La Panthère

eau de parfum pentru femei 75 ml

Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Cartier La Panthère eau de parfum pentru femei 75 ml
Promoție
Livrare gratuită
75 ml
239RON

Cod: CAR0588 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 23.11.2018
ridicare personală
vineri, 23.11.2018
Cartier La Panthère
75 ml | 239RON

Descriere parfum Cartier La Panthère

Apa de parfum pentru femei Cartier La Panthére este expresia feminității divine, libere și totodată sălbatice, ca însăși pantera pe care a ales-o ca simbol. Senzualitatea sa devine muza ta zilnică, inspirându-te în tot ceea ce faci. Un simbol al eleganței femeii rebele și originale. O aromă emanată de femeile rafinate, care știu bine ce vor.

Cartier La Panthere face parte din categoria aromelor lemnoase și de fructe. În afară de moscul animalic, se remarcă și tonurile de gardenia, de căpșuni, de fructe uscate și de rubarbă. Inițial, creatoarea Mathilde Laurent a pornit de la nota de gardenie, o „floare sălbatică“. Apoi a accentuat acordul floral, până la limita sa animalică.

Flaconul luxos al parfumului Cartier La Panthere are un design exclusivist - un ambasador al eleganței și al originalității. Iar parfumul va opri, practic, circulația, așa că gândește-te bine cu ce te îmbraci când te dai cu Cartier la Panthere. O combinație curajoasă și senzuală, care merită - și cu care vei merita și tu - toată atenția. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Note baza
mosc, muschi, patchouli, piele
Note inima
flori de portocal, gardenie, para, trandafir, Ylang-Ylang
Note varf
anason, bergamota, capsuna, fructe uscate, rubarba
Grupe de parfumuri
chypre, florale

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.
Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.
Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.
Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate - o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.
Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.