Carolina Herrera CH Privée

eau de parfum pentru femei 80 ml

Carolina Herrera CH Privée eau de parfum pentru femei 80 ml
Carolina Herrera CH Privée eau de parfum pentru femei 80 ml
80 ml

Cod: CHR1082 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Carolina Herrera CH Privée
80 ml

Descriere parfum Carolina Herrera CH Privée

Carolina Herrera CH Privée Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum pielos
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Compozitie
caviar, osmanthus heterophyllus, patchouli, piele, vanilie
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

Rating Carolina Herrera CH Privée

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!