Carolina Herrera 212 NYC Men

after shave pentru bărbați 100 ml

Carolina Herrera 212 NYC Men after shave pentru bărbați 100 ml
after shave pentru bărbați 100 ml
179RON

Cod: CHR0008 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 24.05.2019
Ridicare personală
vineri 24.05.2019
Carolina Herrera 212 NYC Men
after shave pentru bărbați 100 ml | 179RON

Descriere parfum Carolina Herrera 212 NYC Men

Apa după ras pentru bărbați Carolina Herrera 212 NYC Men completează perfect parfumul din aceeași serie. Împrospătează pielea care este iritată și înroșită după ras și-i dă o nouă porție de energie.

Compoziție

Note varf
flori de portocal, lamaie, piper
Note inima
gardenie, ghimbir, minerale, ozon
Note baza
cuisoare, lemn de santal

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

Rating Carolina Herrera 212 NYC Men

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!