Calvin KleinEternity Summer (2009) eau de parfum pentru femei

Calvin Klein Eternity Summer (2009) eau de parfum pentru femei 100 ml
Calvin Klein Eternity Summer (2009) eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CAK10183
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Calvin Klein de peste 250 RON și vă oferim cadou un rucsac din același brand. În plus, beneficiați și de livrare gratuită la întreaga comandă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Grupe de parfumuri
florale

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.