Calvin KleinEternity for Men set cadou pentru bărbați

Calvin Klein Eternity for Men set cadou pentru bărbați
Calvin Klein Eternity for Men set cadou pentru bărbați
Nou
162RON

162,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CAK17427 | În stoc

Eau de Toilette 100 ml + deodorant 150 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Calvin Klein Eternity for Men
Compoziție

Acum nu mai e nevoie să vă lăsați acasă parfumul preferat, când călătoriți. Setul cu parfum bărbătesc Calvin Klein Eternity for Men conține versiunea în mărime completă și miniatura parfumului, care încape fără probleme în orice valiză și, astfel, vă stă mereu la îndemână.

Caracteristici:

  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • deodorant 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Eternity for Men